Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.58 secunde)
Depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu au incheiat politele de asigurare obligatorie auto (RCA), precum si eliminarea din trafic a masinilor fara RCA constituie prioritati in aceasta perioada pentru politistii doljeni de la Circulatie.
Factorii care stau la baza acestei scumpiri ar fi modificarea structurii parcului auto, cresterea tarifelor practicate de service-uri si rata daunelor in caz de accident pe care firma de asigurari trebuie sa o acopere.
Pentru ca stresul sa fie mai mare, pe piata din Romania exista peste 100 de produse de imprumut (credite auto si leasing auto) concepute special pentru achizitionarea de autoturisme.
Firme sau puncte de "consultanta" in domeniul auto, care sa fie orientate spre diagnosticarea si evaluarea automobilelor second hand, exista in majoritatea oraselor mari, cel mai cunoscut fiind probabil centrul de diagnosticare auto din Bucuresti.
De asemenea, Q7 a fost desemnat "Masina cu tractiune integrala a anului 2006" de prestigioasa publicatie germana Auto Bild, care i-a mai acordat si premiul pentru "Cel mai bun design din clasa SUV".
In Portul Turistic Tomis a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a VIII-a editii a Auto Show- manifestare expozitionala dedicata autovehiculelor si accesoriilor pentru acestea, care se desfasoara in perioada 10-13 mai a.c.
Inceputul lunii octombrie marcheaza data de la care toti proprietarii de motoscutere va trebui sa incheie asigurari de raspundere civila auto, indiferent de tipul de motoscuter pe care il detin.
Iubitorii de masini mai au doar câteva zile la dispozitie pentru a lua parte la cel mai important eveniment auto din România.Salonul International de Automobile Bucuresti - SIAB 2007 - înregistreaza în acest an un numar record de premiere - peste 100.
Constructorul auto Tata Motors va prezenta, la salonul auto care va avea loc in luna ianuarie in India, cel mai ieftin autoturism din lume, cu un pret de 2.500 de dolari. Prezentarea noului autoturism la Auto Expo, eveniment organizat la New Delhi, este programata pentru 10 ianuarie.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, i-a informat miercuri pe membrii cabinetului ca Laszlo Kovacs, comisarul european pentru taxe si impozite, a transmis felicitari Guvernului Romaniei in legatura cu proiectul propus Comisiei Europene privind modificarea taxei de prima inmatriculare auto.
"Vor avea de castigat posesorii de autovehicule, prin economii importante la politele auto, care in Occident sunt de cateva ori mai mari decat in Romania, va avea de castigat statul roman, pentru ca societatile de asigurare romanesti platitoare de taxe in Romania vor avea incasari de la sute de mii de noi clienti si isi vor putea deschide filiale cu clienti garantati in tarile unde sunt mari comunitati de romani, iar mediul nu va fi afectat, intrucat masinile 'stranierilor' vor circula in Romania, ca intotdeauna, numai in perioada sarbatorilor", se spune intr-o scrisoare deschisa transmisa de ARI autoritatilor de la Bucuresti.
Adrian Ciocanea, seful Departamentului guvernamental pentru Afaceri Europene, a anuntat ca procedura de recuperare a taxei auto va fi reglementata, probabil, si prin normele de aplicare a noilor valori, iar statul nu va introduce bariere administrative pentru a impiedica proprietarii de masini sa solicite restituirea unei parti din sumele achitate.
În loc sa o anuleze, asa cum ar fi fost normal, executivul a aprobat în sedinta de ieri memorandumul referitor la taxa auto, prin care ministrii responsabili sunt mandatati sa prezinte Comisiei Europene noua forma a taxei, sa o supuna dezbaterii publice si sa reglementeze modificarile „cât mai repede“, printr-o ordonanta de urgenta.„Memorandumul înaintat guvernului cu privire la taxa de prima înmatriculare contine recomandarile ONG-urilor cu privire la emisiile de dioxid de carbon, dar si recomandarile parlamentului“, a precizat ministrul mediului, Atilla Korodi.
Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a cerut reprezentantilor ministerului Mediului si Fondului pentru Mediu, la inceputul sedintei de miercuri a Executivului, sa faca rapoarte periodice in care sa detalieze cum sunt gestionati banii proveniti din taxa auto.Sumele provenind din taxa de poluare auto vor fi colectate la Fondul de Mediu si vor fi utilizate pentru finantarea a sapte programe de protectie a mediului, printre care si programul de innoire a parcului auto, cel care vizeaza infiintarea de spatii verzi si a pistelor pentru biciclisti.Potrivit comunicatului remis de Guvern, premierul a apreciat ca audierea publica din Parlament, pe tema taxei auto, a fost "un exemplu fericit de dezbatere civilizata si transparenta".
Programul de stimulare a innoirii parcului auto national, derulat si anul acesta de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD), i-a stimulat si pe dealerii auto, care au oferit bonusuri de pana la patru ori prima de casare oferita de Guvern.
Decizia de calcul al taxei de poluare auto se emite in doua zile de la data solicitarii, iar pentru societatile de leasing termenul este de cinci zile, precizeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un comunicat.
Ezitarile guvernantilor în privinta taxei auto, a taxei de poluare sau cum s-ar mai numi aceasta au determinat schimbari majore pe piata autoturismelor.
Compania americana Ford ia în calcul posibilitatea de a vinde Volvo în încercarea de a-si spori rezervele de capital, pentru a supravietui loviturii date pietei auto de criza financiara mondiala, informeaza pagina de internet money.cnn.com.
Uzina Dacia a reluat, luni dimineata, productia, dupa o perioada de intrerupere de aproape trei saptamani, din cauza scaderii drastice a cererii pe majoritatea pietelor unde constructorul auto este prezent.
Reprezentantii constructorului auto nu au dorit sa comenteze informatiile.
google-analytics.com